Flest donationssteder og bedste åbningstider! Find os her

Fra Nordic Cryobank til European Sperm Bank

Du møder os nu som European Sperm Bank alle steder

Det efterhånden gamle navneskifte var en konsekvens af ønsket om at sætte mere fokus på vigtigheden af sæddonation. 

Du møder os derfor ikke længere som Nordic Cryobank på nogle af vores lokationer, men derimod som European Sperm Bank, der også er det navn fertilitetsklinikker og kunder kender og bruger.

Hvem er European Sperm Bank?

European Sperm Bank har altid eksisteret som en del af Nordic Cryobank, og fungerede som identitet mod fertilitetsklinikker og kunder.

Det gamle navneskifte betyder altså intet for hverken eksisterende eller nye donorer . 

I dag er European Sperm Bank en global markedsledende sædbank, der hjælper barnløse i over 80 lande. Vores fokus på sikkerhed, tryghed og kvalitet gør os til en foretrukken samarbejdspartner, og ikke mindst specialister i indsamling, behandling og distribution af sæd.

Vi gør en dyd ud af at have en varm, uformel og imødekommende tone. Det er nemlig altafgørende for os, at du, som donor, føler dig godt behandlet og velkommen.

Ofte stillede spørgsmål

Herunder får du svar på de spørgsmål, vi ofte får – vores FAQ. Hvis du har andre spørgsmål, kontakt os endelig enten på telefon +45 8877 1757 eller skriv på donor@europeanspermbank.com.

Ifølge Vævsloven skal donor være anonym overfor dem, der modtager hans sæd. Du kan vælge at være No ID release donor. Læs mere her

Vi er den sædbank i Danmark med flest afdelinger i Storkøbenhavn. Du kan donere i en af vores afdelinger i København K, Nørrebro, Islands Brygge, Lyngby, Aarhus eller Aalborg. Se vores adresser her.

Vi forventer, at du donerer mindst 4 gange pr. måned.

Når du er godkendt som donor, modtager du 300 kr. per godkendt donation. De første 200 kr. per donation bliver overført til din bankkonto én gang om ugen. De resterende 100 kr. udbetales ca. hver tredje måned, hvis dine rutinemæssige blod- og urinprøver viser, at du ikke har nogen kønssygdomme.

Herudover kompenseres du for blodprøverne. Rammerne for kompensationen er reguleret og fastsat ved lov.

Vi vil gerne belønne de donorer, der besøger os ofte. Derfor har du mulighed for at få en ekstra kompensation, hvis du gennem et helt år ikke har haft nogle kønssygdomme og samtidigt har doneret hyppigt. I alt kan du få op til 6000 kr. i kompensation om må­neden i gennemsnittet, afhængigt af hvor ofte du donerer. Det er inklusiv et gratis medlemskab af PureGym til en værdi af 300 kr. om måneden.

Vis alle spørgsmål