Du kan trygt donere hos os. Se vores COVID-19 forholdsregler: Læs mere

Fra Nordic Cryobank til European Sperm Bank

Du møder os nu som European Sperm Bank alle steder

Det efterhånden gamle navneskifte var en konsekvens af ønsket om at sætte mere fokus på vigtigheden af sæddonation. 

Du møder os derfor ikke længere som Nordic Cryobank på nogle af vores lokationer, men derimod som European Sperm Bank, der også er det navn fertilitetsklinikker og kunder kender og bruger.

Hvem er European Sperm Bank?

European Sperm Bank har altid eksisteret som en del af Nordic Cryobank, og fungerede som identitet mod fertilitetsklinikker og kunder.

Det gamle navneskifte betyder altså intet for hverken eksisterende eller nye donorer . 

I dag er European Sperm Bank en global markedsledende sædbank, der hjælper barnløse i over 80 lande. Vores fokus på sikkerhed, tryghed og kvalitet gør os til en foretrukken samarbejdspartner, og ikke mindst specialister i indsamling, behandling og distribution af sæd.

Vi gør en dyd ud af at have en varm, uformel og imødekommende tone. Det er nemlig altafgørende for os, at du, som donor, føler dig godt behandlet og velkommen.

Ofte stillede spørgsmål

Herunder får du svar på de spørgsmål, vi ofte får – vores FAQ. Hvis du har andre spørgsmål, kontakt os endelig enten på telefon +45 8877 1757 eller skriv på donor@europeanspermbank.com.

Du kan vælge at være anonym overfor eventuelle børn og forældre, men European Sperm Bank skal kende dig.

Du kan donere i en af vores afdelinger i København, i Lyngby, Aarhus eller Aalborg. Se vores adresser her.

Vi forventer, at du donerer mindst 4 gange pr. måned.

Du modtager 200 kr. med det samme. Derudover kan du få op til 300 kr. yderligere, når donationen er testet for kønssygdomme. ​Den ekstra kompensations størrelse afhænger af din sæddonations kvalitet.

Beløbet er en kompensation for din ulejlighed og eventuelle transport. Lovgivningen siger, at en sæddonor ikke må tjene penge på at donere sæd, så vi udbetaler ikke løn til vores donorer.

Vis alle spørgsmål