Flest donationssteder og bedste åbningstider! Find os her

Om European Sperm Bank

Sammen gør vi en forskel for kvinder og par over hele verden

European Sperm Bank blev etableret i 2004. Målet var at forsyne fertilitetsklinikker verden over med donorsæd af højeste kvalitet.

I dag er European Sperm Bank en global markedsledende sædbank, der hjælper kvinder og par i over 80 lande. Vores fokus på sikkerhed, tryghed og kvalitet gør os til både en foretrukken samarbejdspartner, og ikke mindst specialister i indsamling, behandling og distribution af sæd.

Vi gør en dyd ud af at have en varm, uformel og imødekommende tone. Det er nemlig altafgørende for os at du, som donor, føler dig godt behandlet og velkommen. Vi har valgt at bo centrale steder i byerne, så det er nemt for dig som donor at komme forbi, når det passer ind i dit liv. Du finder os i lyse og moderne omgivelser på Nørrebro i København, i Lyngby og i Latinerkvarteret i Aarhus.

Du kan læse mere om hvem vi er på www.europeanspermbank.com.

Har du yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kigge forbi eller kontakte os på mail eller telefon.

Vores sæddonorer er noget helt særligt
Vores sæddonorer er særligt udvalgte. Hver ansøger gennemgår en bred screeningproces for at sikre, at deres sæd lever op til de nødvendige minimumskrav. Alle donorer er mellem 18 og 45 år og har vidt forskellige baggrunde. To ting har de dog til fælles. Først og fremmest er alle naturligvis sunde og raske, men ikke mindst, vil de virkelig gerne gøre en forskel ved at hjælpe andre mennesker. Det er noget helt særligt.  

Hvem vi er

Britt Sigga Christensen
Donorkoordinator

Christina Husted
Donorkoordinator

Ida Germann Najbjerg
Donorkoordinator

Lillian Thykjær Jørgensen
Donorkoordinator

Rachel Moldavsky
Donorkoordinator

Jeanett Melby Jarly
Donorkoordinator