Flest donationssteder og bedste åbningstider! Find os her

Bliv sæddonor

Sådan fungerer det

Det tager ca. en til to måneder at blive godkendt som donor. Du vil blive kompenseret undervejs i processen - fx når du skal have taget blodprøver og til lægetjek.

1Ansøgning

Start med at udfylde ansøgningsformularen. Du vælger selv tidspunktet for din aftale, og hvor du vil aflægge første prøve. Vi har afdelinger i Aarhus, Aalborg, København og Lyngby. Hvis din sædprøve godkendes, inviterer vi dig videre i processen.

2Interview

Du møder en af vores donorkoordinatorer og vi gennemgår sygdomme i din familie i tre generationer for at sikre, at du ikke har nogle alvorlige arvelige sygdomme. Du får også mere information om det at være sæddonor.

3Sundhedstjek

Du får et sundhedstjek af vores læge. Herefter tager vi en blod- og urinprøve på dig. Resultatet evalueres og godkendes af vores genetiker. Du bliver kompenseret for både blodprøver og lægetjek. 

4Rådgivning og profil

Sidste trin er en samtale med vores donorkoordinator. Her lægger I sidste hånd på din profil og optager blandt andet en audio fil. Når profilen er færdig, er du sæddonor og kan hjælpe kvinder og par med at få deres højeste ønske opfyldt. Du bliver også kompenseret på dette trin.

Ansøg nu

Bliv sæddonor

Ansøg nu

Enter your year of birth

Where do you want to donate?

Choose a date for your appointment

It is important that you do not ejaculate 48 hours before giving a sperm sample

Select a time period

Unfortunately, you cannot apply to become a sperm donor

Personal and contact information

*

*

*

*

*

Dit besøg hos os

Første gang i European Sperm Bank

Ved dit første besøg skal du blot aflægge en sædprøve. Vi har centralt beliggende afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Lyngby. Du oplyser dit navn i receptionen og viser ID. Her spørger vi dig om, hvor mange timer der er gået siden din seneste udløsning. Det skal minimum være 48 timer siden og højest 72 timer siden. Så får du et bæger til prøven, og vi viser dig hen til et af donorrummene, hvor du laver prøven. Når du er færdig, afleverer du sædprøven i receptionen.

Inden for en uge får du svar på, om din sædkvalitet er god nok til at du kan blive donor. Er den det, går du videre i forløbet.

Ofte stillede spørgsmål

Herunder får du svar på de spørgsmål, vi ofte får – vores FAQ. Hvis du har andre spørgsmål, kontakt os endelig enten på telefon +45 8877 1757 eller skriv på donor@europeanspermbank.com.

Du kan vælge at være anonym overfor eventuelle børn og forældre, men European Sperm Bank skal kende dig.

Vi er den sædbank i Danmark med flest afdelinger i Storkøbenhavn. Du kan donere i en af vores afdelinger i København K, Nørrebro, Islands Brygge, Lyngby, Aarhus eller Aalborg. Se vores adresser her.

Vi forventer, at du donerer mindst 4 gange pr. måned.

Når du er godkendt som donor, modtager du 300 kr. per godkendt donation. De første 200 kr. per donation bliver overført til din bankkonto én gang om ugen. De resterende 100 kr. udbetales ca. hver tredje måned, hvis dine rutinemæssige blod- og urinprøver viser, at du ikke har nogen kønssygdomme.

Herudover kompenseres du for blodprøverne. Rammerne for kompensationen er reguleret og fastsat ved lov.

Vi vil gerne belønne de donorer, der besøger os ofte. Derfor har du mulighed for at få en ekstra kompensation, hvis du gennem et helt år ikke har haft nogle kønssygdomme og samtidigt har doneret hyppigt. I alt kan du få op til 6000 kr. i kompensation om må­neden i gennemsnittet, afhængigt af hvor ofte du donerer. Det er inklusiv et gratis medlemskab af PureGym til en værdi af 300 kr. om måneden.

Vis alle spørgsmål
Ansøg nu

Bliv sæddonor

Ansøg nu

Enter your year of birth

Where do you want to donate?

Choose a date for your appointment

It is important that you do not ejaculate 48 hours before giving a sperm sample

Select a time period

Unfortunately, you cannot apply to become a sperm donor

Personal and contact information

*

*

*

*

*