Du kan trygt donere hos os. Se vores COVID-19 forholdsregler: Læs mere

Bliv sæddonor

Sådan fungerer det

1Ansøgning

Start med at udfylde ansøgningsformularen. Du vælger selv tidspunktet for din aftale, og hvor du vil aflægge første prøve. Vi har afdelinger i Aarhus, Aalborg, København og Lyngby. Hvis din sædprøve godkendes, inviterer vi dig videre i processen.

2Interview

Du møder en af vores donorkoordinatorer og vi gennemgår sygdomme i din familie i tre generationer for at sikre, at du ikke har nogle alvorlige arvelige sygdomme. Du får også mere information om det at være sæddonor.

3Sundhedstjek

Du får et sundhedstjek af vores læge. Herefter tager vi en blod- og urinprøve på dig. Resultatet evalueres og godkendes af vores genetiker.

4Rådgivning og profil

Sidste trin er en samtale med vores donorkoordinator. Her lægger I sidste hånd på din profil og optager blandt andet en audio fil. Når profilen er færdig, er du sæddonor og kan hjælpe kvinder og par med at få deres højeste ønske opfyldt.

Ansøg nu

Bliv sæddonor

Ansøg nu

Indtast dit fødselsår

Hvor vil du gerne donere?

Vælg dato for din første aftale

Det er vigtigt, at du ikke har udløsning 48 timer inden du afgiver en sædprøve

Vælg et tidsrum

Desværre kan du ikke ansøge om at blive sæddonor

Kontaktinformation

*

*

*

*

*

Dit besøg hos os

Første gang i European Sperm Bank

Ved dit første besøg skal du blot aflægge en sædprøve. Vi har centralt beliggende afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Lyngby. Du oplyser dit navn i receptionen og viser ID. Her spørger vi dig om, hvor mange timer der er gået siden din seneste udløsning. Det skal minimum være 48 timer siden og højest 72 timer siden. Så får du et bæger til prøven, og vi viser dig hen til et af donorrummene, hvor du laver prøven. Når du er færdig, afleverer du sædprøven i receptionen.

Inden for en uge får du svar på, om din sædkvalitet er god nok til at du kan blive donor. Er den det, går du videre i forløbet.

Ofte stillede spørgsmål

Herunder får du svar på de spørgsmål, vi ofte får – vores FAQ. Hvis du har andre spørgsmål, kontakt os endelig enten på telefon +45 8877 1757 eller skriv på donor@europeanspermbank.com.

Du kan vælge at være anonym overfor eventuelle børn og forældre, men European Sperm Bank skal kende dig.

Du kan donere i en af vores afdelinger i København, i Lyngby, Aarhus eller Aalborg. Se vores adresser her.

Vi forventer, at du donerer mindst 4 gange pr. måned.

Du modtager 200 kr. med det samme. Derudover kan du få op til 300 kr. yderligere, når donationen er testet for kønssygdomme. ​Den ekstra kompensations størrelse afhænger af din sæddonations kvalitet.

Beløbet er en kompensation for din ulejlighed og eventuelle transport. Lovgivningen siger, at en sæddonor ikke må tjene penge på at donere sæd, så vi udbetaler ikke løn til vores donorer.

Vis alle spørgsmål
Ansøg nu

Bliv sæddonor

Ansøg nu

Indtast dit fødselsår

Hvor vil du gerne donere?

Vælg dato for din første aftale

Det er vigtigt, at du ikke har udløsning 48 timer inden du afgiver en sædprøve

Vælg et tidsrum

Desværre kan du ikke ansøge om at blive sæddonor

Kontaktinformation

*

*

*

*

*