Op 11 maart 2024 zijn wij geopend van 11:00 – 18:30 uur 

Over de European Sperm Bank

Samen kunnen we het verschil maken voor vrouwen en koppels over de hele wereld

De European Sperm Bank is opgericht in 2004. Het doel was om vruchtbaarheidsklinieken over de hele wereld te voorzien van sperma van de allerbeste kwaliteit.

De European Sperm Bank is een van de grootste spermabanken ter wereld en helpt vrouwen en koppels in meer dan 80 landen. Onze focus op veiligheid en kwaliteit maakt ons voorkeurspartner van velen en niet in de laatste plaats tot specialisten in het verzamelen, verwerken en distribueren van sperma.

We hebben meerdere vestigingen in Europa zoals in Londen, Hamburg, Denemarken en sinds 2021 ook in Amsterdam. In onze vestigingen ontvangen wij donoren in een warme, informele en gastvrije sfeer.

Op www.europeanspermbank.com lees je meer over wie wij zijn.

Als je nog vragen hebt, dan mag je ons altijd bezoeken of contact met ons opnemen.

Onze spermadonoren zijn heel speciaal
Onze spermadonoren zijn speciaal geselecteerd. Iedereen die zich aanmeldt, moet een grondige screening ondergaan om er zeker van te zijn dat hun spermadonaties aan onze kwaliteitseisen voldoen. Al onze donoren zijn tussen de 18 en 45 jaar oud en hebben zeer verschillende achtergronden. Ze hebben echter twee dingen gemeen: alle donoren zijn fit en gezond en ze willen allemaal een verschil maken voor vrouwen en koppels door hen te helpen zwanger te worden. En dat is volgens ons heel speciaal.

Wie zijn wij?

Merilyn Cole
Site Manager & Donor Coordinator

Erica Oliveira
Laboratory Technician