Heb je meer rietjes nodig dan het aantal zichtbaar op de website – of een specifieke MOT? Wij kunnen je helpen. Neem contact met ons op

Donor zoeken

De grootste spermabank van Europa

Vind uw spermadonor in onze uitgebreide donorcatalogus. Kies uw donor uit op basis van bijv. persoonlijkheid, interesses of fysieke kenmerken.

Boek een gratis counseling

Een fertiliteitscounseling is jouw kans om in de diepte te gaan, gepersonaliseerde begeleiding bij jouw fertiliteitreis of de keuze naar jouw donor.

We helpen je de juiste donor te vinden en leggen het proces goed uit, zodat jij de volgende stap in jouw behandelingsproces met zelfvertrouwen kunt nemen.

Onze service is gratis en je zit nergens aan vast. Je kunt een gratis counseling boeken op deze pagina.

Donor zoeken

Vind uw donor op een manier die bij u past

Alle families zijn verschillend en hebben een uniek verhaal. Dit betekent dat het proces van het vinden van de perfecte spermadonor voor het kind van uw dromen bij u begint. Begin uw zoekopdracht met de eigeschappen die u het belangrijkste vindt.

Begin het zoeken met

Haar

Haar


Begin het zoeken met

Huidskleur

Huidskleur


Begin het zoeken met

Oogkleur

Oogkleur


Hoe we potentiële donoren screenen

Hoogwaardig donorsperma

Alle spermadonoren in de spermabank worden geselecteerd op basis van ons uitgebreide screeningproces en onze Medical Director, een klinisch geneticus, keurt elke donor goed. Welke spermadonor u ook kiest, u bent altijd verzekerd van een donor van topkwaliteit.

Over European Sperm Bank

We maken het verschil

European Sperm Bank is een buitengewone spermabank. Niet alleen vanwege wat we doen, maar ook vanwege de manier waarop we het doen. Dus welkom, bienvenue, willkommen, benvenuti, welkom bij onze spermabank.

Jullie hebben onze droom om een baby waargemaakt. Ik heb nooit eerder in wonderen geloofd, maar nu wel. We leven het elke dag met onze mooie jongen.

// Sara - England

Aan de toekomst denken

GeneXmatch

Onze spermadonors zijn geselecteerd op basis van een breed scala aan genetische tests om de kans op een gezond kind te vergroten, maar het is duidelijk dat u, als toekomstige moeder, ook uw genen aan het kind bijdraagt. Als een van de weinige spermabanken bieden we aan dat u genetisch gematcht kunt worden aan een potentiële donor, zodat u beter de juiste donor kunt kiezen.

Support

Heeft u vragen?

Bij European Sperm Bank hechten wij veel belang aan het verstrekken van gekwalificeerd advies gedurende het hele proces. Als u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op.