COVID-19 Precautions. Read more

Why become a sperm donor?

Make a difference to women and couples all over the world and get compensated

As a sperm donor, you help women and couples across the world fulfil their dream of having children. You will be compensated 300 DKK for each approved donation.  To become a sperm donor, simply apply and follow the application process.

At the European Sperm Bank, we focus on quality. We fully live up to ethical and technical standards, both national and international, in all aspects of our process.

En afgørende forskel

Du hjælper ufrivilligt barnløse med at opnå deres største drøm.

Tjen penge

Du får 300 kr. for hver godkendt donation og kan tjene op til 4.200 kr. pr. måned.

Helbredstjek

Som donor får du et gratis helbredstjek, en genetisk analyse og et regelmæssig tjek for seksuelt overførte sygdomme.

Ansøg nu

Bliv sæddonor

Ansøg nu

Enter your year of birth

Where do you want to donate?

Choose a date for your first appointment

It is important that you do not ejaculate 48 hours before giving a sperm sample

Select a time period

Unfortunately, you cannot apply to become a sperm donor

Personal and contact information

*

*

*

*

*

Andre donorer

Det siger vores donorer

Jeg har altid vidst, at jeg ville være far en dag og pludselig opstod tanken ”hvad nu, hvis jeg ikke kan blive far?”. Jeg gjorde mig en masse tanker omkring, hvad jeg ville gøre, hvis min sædkvalitet ikke var god nok. Kunne jeg forene mig med tanken om at skulle adoptere? Nej. Det skræmte mig sådan set ikke, hvis jeg ikke var biologisk forbundet med mit barn, men jeg ville uden tvivl foretrække, at mit barn bare lignede mig en smule.

Jeg har altid tænkt, at det i højere grad er miljø end natur, der bestemmer ens barns opvækst. Derfor var det vigtigt for mig, at de forældre der virkelig ønsker et barn af kærlighed, har muligheden for det. Ved at være donor, har jeg en mulighed for at opfylde disse forældres største ønske. Dét, mener jeg, er den vigtigste forudsætning for en kærlig opvækst; at barnet er ønsket!

// Martin

Jeg sendte en ansøgning til sædbanken efter at have talt med en kammerat, som selv var donor. Jeg syntes tanken om at hjælpe andre var meget sigende; jeg fik testet min sædkvalitet og blev optaget i donorprogrammet.

Følelsen af at give noget, som kan skabe liv og gøre andre mennesker lykkelige, er et privilegium for mig.

Jeg har været sæddonor i snart tre år, og tanken om at hjælpe andre er faktisk grunden til, jeg bliver ved. Jeg er afklaret med, at jeg måske en dag bliver kontaktet af ”mine donorbørn”, og jeg vil gerne tale med dem, hvis de har behov for svar eller blot stille spørgsmål.

// Nicolai

Da jeg blev godkendt som sæddonor, skulle der gøres mange overvejelser. Jeg fik muligheden for at hjælpe andre mennesker, sætte mit eget præg på samfundet og samtidig tjene en tiltrængt skilling. Noget, der også var vigtigt for mig i mine overvejelser, var at min familie støttede mig. Det kunne blive et ømt projekt at forklare 20 år hen i fremtiden uden mine forældres accept, så det ville jeg gerne have på plads.

For mig faldt det helt naturligt at ønske de andre ting; jeg har på nært hold oplevet, hvad det kan gøre ved en person ikke at kunne få børn, og hvis jeg kunne hjælpe i sådan en svær situation, ville jeg gerne gøre det. En anden ting er at sætte sit eget præg på verden, skabe en slags historie for ens gener. Selvom jeg måske ikke selv får børn, så ved jeg, at noget af mig lever videre. Den økonomiske del af det at være sæddonor er, for mig, blot en dejlig bonus. Jeg ser det ikke som ”løn”, men blot en simpel kompensation.

// Christian

Min kone og jeg stod selv i en meget svær situation, da vi skulle have børn, og det bare ikke ville lykkes. Min kone fik tjekket sin fertilitet, og jeg fik tjekket sædkvaliteten. Da det viste sig, at det ikke var mig, der havde problemet, havde vi en snak om de forskellige metoder, der findes inden for fertilitetsområdet.

Vi snakkede også om, at det kunne være nødvendigt med en sæddonor, hvis det havde været min sæd, der ikke var god nok. Dermed opstod mit ønske om at hjælpe andre. Det var ikke en svær beslutning, da jeg sendte ansøgningen til sædbanken.

I min optik…ønsker man hjælp, må man også hjælpe andre! Jeg er i hvert fald, den dag i dag, stadig glad og stolt over at kunne hjælpe andre med at få deres drøm til at gå i opfyldelse.

// Simon

Compensation

You are compensated for your time

After you complete the application process, you can begin to donate. At European Sperm Bank you are compensated 300 DKK for every approved donation, to cover any out of pocket expenses.

Get compensated up to 4200 DKK cash + bonus
After every donation, you will receive 200 DKK. If your sperm quality and screening tests are approved, you will receive an additional 100 DKK for every donation made during each three month period. There must be 48 hours between ejaculations, which means that you may donate up to 14 times a month.

Sperm deposit

Free sperm deposit - Think about your future

When you stop as an active donor and have donated regularly, cf. the contract for min. of 1 year, we offer you a free 5-year sperm deposit (list price DKK 10,100). A sample of your semen is frozen and stored for your own convenience. In this way you secure yourself against e.g. decreased sperm quality or later loss of fertility.

Ofte stillede spørgsmål

Herunder får du svar på de spørgsmål, vi ofte får – vores FAQ. Hvis du har andre spørgsmål, kontakt os endelig enten på telefon +45 8877 1757 eller skriv på donor@europeanspermbank.com.

Du kan vælge at være anonym overfor eventuelle børn og forældre, men European Sperm Bank skal kende dig.

Du kan donere i af vores vores Københavner afdelinger, i Lyngby og Aarhus. Se vores adresser her.

Vi forventer, at du donerer mindst 4 gange pr. måned.

Du får 300 kr. i alt for en godkendt donation. Du får 200 kr. med det samme og 100 kr. yderligere, når donationen er testet for kønssygdomme. Læs mere om at blive sæddonor.

Vis alle spørgsmål